Muskarisoppa -koulutus

La 17.8.2019 klo 12-15.30
Eteläpuisto 4, 33200 Tampere

PÄIVITETTY 20.7.: Koulutus on nyt täynnä, ja osa eilen ilmoittautuneista on jonopaikalla. Otamme yhteyttä, mikäli paikkoja vielä myöhemmin vapautuu! Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Uutta materiaalia muskarivuoden aloitukseen!

Koulutuksessa tutustutaan Muskarisopan materiaaleihin ja niiden monipuoliseen käyttöön. Muskarisoppa -kirja/äänite ilmestyi 30.4.2019 Lasten Keskuksen/Kirjapajan julkaisemana, ja se tarjoaa reseptejä ja vinkkejä kokonaisvaltaiseen ja lapsilähtöiseen varhaisiän musiikkikasvatukseen. Kirjassa on napakka tieto-osio, sekä runsaasti uusia lauluja, loruja ja leikkejä. Äänite auttaa uusien laulujen käyttöönotossa.

Kirja jakautuu neljään osaan. Ensimmäisessä luvussa pohditaan varhaisiän musiikkikasvatuksen tavoitteita ja sisältöjä. Toisessa luvussa käydään lukuisin esimerkein läpi musiikin elementit. Kolmas luku keskittyy muskarin työtapoihin ja viimeinen luku suunnitteluun.

Koulutus on tarkoitettu varhaisiän musiikkikasvatuksen ja alkuopetuksen kentällä työskenteleville musiikkipedagogeille, varhaisiän musiikinopettajille sekä päivähoitohenkilöstölle sekä esi- ja alkuopettajille. Koulutuksen järjestää Varhaisiän musiikinopettajat ry ja kouluttajana toimii Muskarisoppa-materiaalin tekijä Ulla Piispanen.

Koulutuksen hinta on 15 euroa / henkilö (laskutetaan sähköpostitse). Kahvi/tee ja pieni välipala sisältyvät koulutuksen hintaan. HUOM! Kurssimaksu tulee olla maksettuna ennen kurssipäivää; varauduthan todistamaan maksusi esim. pankin kuittikopiolla! Muistathan lisätä myös kotiosoitteesi sekä ruokavaliotietosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumisaika on 1.7.-11.8.2019. Ilmoittaudu koulutukseen!

Osallistujat voivat ostaa Muskarisoppa-kirjan koulutuksesta tarjoushintaan 43,00€ (ovh.54,50) käteisellä tai kortilla. Myös lasku mahdollinen. Mainitsethan ilmoittautumislomakkeessa, mikäli haluat hankkia kirjan paikan päältä!

Tervetuloa inspiroitumaan ja keräämään uusia vinkkejä alkavaa lukuvuotta varten!